Välskrivna texter blir lästa

Ibland behöver företag välskrivna texter som görs av erfarna skribenter med kunskap om exakt vilken information som ska förmedlas och vilka frågor som är relevanta i intervjuer. En rubrik som fångar läsarens intresse, korrekt språkbruk och rätt disposition är viktiga beståndsdelar för att en text ska bli väl mottagen.

GetContent är en tjänst som erbjuder texter av mycket hög kvalité till företag som inte själva har tid eller kompetens att skapa sådana. Det kan vara en artikel till ett nyhetsbrev eller en kundtidning, SEO-text till hemsidan, en relevant intervju till ett kundcase eller en pressmeddelande om en viktig nyhet från ert företag. Texter som alla är avsedda att bli lästa av omvärlden.

Skribenterna på GetContent jobbar dagligen med att via telefonintervjuer skapa intressanta texter med adekvat innehåll till läsare över hela Sverige. Beställning av texter sker online och till fasta priser, efter förutbestämda textmängder.

Kommunikationsbyrå Basunera erbjuder GetContent till företag som inte aktivt jobbar med en kommunikationsbyrå men som eftersträvar hög kvalitet i sina textprodukter. Tjänsten är geografiskt obunden eftersom texterna skapas utifrån telefonintervjuer och levereras via mejl. Texterna jobbas fram av en copywriter eller en journalist.

Vi samarbetar även med en utmärkt tjänst, baloolearning.se

Denna rekommenderar vi verkligen för alla som vill skapa digitala kurser för ex anställda, (onboarding, preboarding) eller för kunder som behöver bra utbildningar. Utmärkt tips om du väl har skapat bra content att sprida den i säkra och bra kanaler som Baloolearning erbjuder.

Sagt om oss

Jag har använt mig av get content löpande och är mycket nöjd med både kvalitén på texterna och punktligheten i leveransen av dem

Jag har arbetat med såväl Patrik som Frederic ett antal år både som kollega och som beställare och blir alltid lika imponerad över hur träffsäkra de är i sin kommunikation. Att hitta rätt tonläge och förstå vad kunden är intresserad av att läsa är en svår konst som de bemästrar

Jag har testat tjänsten en gång och är super nöjd med resultatet. Patrik lyckades fånga det viktiga i budskapet och satte helt rätt ton för kundgruppen. Kommer fortsätta använda get content när jag behöver välskrivna texter